grenoble-ebikes

Gazelle Grenoble C7+ HMB Elite

degraaf1977 Fiets

Gazelle heeft onlangs een de prestigieuze iF Design Award uitgereikt gekregen voor de Grenoble C7+ HMB Elite. De jury was onder de indruk van de manier waarop design en functie samengaan in dit model van Gazelle.

De Gazelle Grenoble C7+ HMB Elite heeft een brede, lage instap en de accu zit in de onderbuis. De jury over de Gazelle Grenoble: “De accu (BOSCH powertube) is in de onderbuis geïntegreerd. Met een fraaie combinatie van ronde vormen, strakke lijnen en eigentijdse matte kleuren zijn de designers van Gazelle er in geslaagd om een stijlvolle look te combineren met een lage instap. Bijkomend voordeel: de lage plaatsing van de accu geven de Grenoble C7+ HMB Elite een zeer stabiel en comfortabel weggedrag. Plus: de bagagedrager blijft vrij voor fietstassen, een mandje of een kinderzitje.”

Veiligheid op zijn mooistfendervision-nieuwe-innovatieve-verlichting

Ook als het gaat om veiligheid laat de Grenoble C7+ HMB Elite volgens de jury perfect zien hoe design en functie hand in hand kunnen gaan. Zo beschikt hij over de innovatieve FenderVision verlichting met LED-technologie. Dat betekent dat zowel de vóór- als achterverlichting is geïntegreerd in het spatbord. “Die designfeature zorgt voor een ‘cleane look’ en tegelijkertijd is de verlichting hierdoor minder kwetsbaar voor beschadigingen. Daar komt bij dat de krachtige (50 Lux) lichtbundel vóór eenvoudig instelbaar is. En voor extra veiligheid is de FenderVision verlichting ook van opzij zeer goed zichtbaar”, geeft de jury aan. De prijs van een Gazelle Grenoble C7+ HMB Elite begint bij € 3.199,-.

Voor meer informatie kijk bij Gazelle