Brikebikes dealer in Vlaardingen

degraaf1977 Fiets

accu cover basil

Sinds november 2018 zijn wij de trotse dealer geworden van Brikbikes.

Kwaliteit, stijl en gemak dat is waar Brik voor staat. Brik is een echt typisch Nederlands product. Het bouwt verder op de innovatieve fietskennis waar dit land wereldwijd om bekend staat. Het ontwerp is van Nederlandse bodem en de fiets wordt ook geheel in Nederland gebouwd. Zonder twijfel dus: Made in Holland.

Duurzaam en kwaliteit staat bij Brikbikes hoog in het vaandel, zo produceren ze stoere degelijke stadsfietsen geschikt voor woon/werk en voor de plezier tochten.

De fietsmodel zijn zo ontworpen dat de fiets voor iedereen toegankelijk is.  Zo kan je zelf de kleur, remmen, versnellingen en andere accessoires geheel naar eigen smaak opleuken. Ben je opzoek naar elegant, klassiek, sportief of misschien wel stoer het maakt allemaal niet uit. Het is de bedoeling dat de fiets echt jouw pronkstuk wordt.

De fietsen zijn voorzien van een cardanas. Deze cardanas bestaat uit e

accu cover basil zwart/groen

en aandrijfas en een kruiskopeling deze zijn met elkaar verbonden. Hierdoor wordt de kracht van de pendalen overgebracht op het wiel. Het geheel is ingesloten in een behuizing, de cardantunnel.

Door deze cardan heeft de fiets geen ketting meer en is die geheel onderhoudsvrij.

Duurzaam en kwalitatief

Een fiets is een transportmiddel en moet daarom vóór alles stevig en betrouwbaar zijn. De toewijding en de eersteklas componenten waarmee onze fietsen zijn gemaakt, garanderen precies dat. En om ervoor te zorgen dat elke fiets die onze fabriek verlaat van uitstekende kwaliteit is, maken we met iedere fiets een testrit nadat deze is gemonteerd. We zijn ervan overtuigd dat onze fietsen een leven lang fietsplezier zullen geven.

Designfiets

Er is natuurlijk niets mis als diezelfde fiets ook opmerkelijk is. We hebben een fietsmodel voor alle smaken: elegant, klassiek, sportief of stoer. En om te zorgen dat de fiets echt van jou is, maken we al onze fietsen op maat geheel naar wens van de klant. Je kunt de kleur, remmen, versnellingen en andere accessoires kiezen om het je echt eigen te maken.

Zonder ketting

Kettingen zijn vooral irritant. Daarom hebben we fietsen zonder ketting ontworpen. Onze fietsen hebben daarentegen een cardan- of riemaandrijving. Dat betekent een einde aan vieze broekspijpen en gedoe met de ketting. Eenvoudig gezegd: onderhoudsvriendelijk fietsen.

Handgemaakt

Onze aluminium en stalen frames worden met de hand voorzien van een poedercoating in de gewenste kleur. De wielen worden met de hand gespaakt en vervolgens machinaal afgesteld zodat elk wiel kaarsrecht is en de juiste spanning heeft voor een goede en comfortabele rit. Tot slot worden alle andere componenten met de hand gemonteerd.

Service

Bij Brikbikes vinden we dat een goede fiets gepaard moet gaan met goede service. Hulp nodig bij het bestellen? Geen probleem; neem gewoon contact met ons op en wij zullen je door het proces leiden en eventuele vragen beantwoorden. We zorgen er ook voor dat je een eersteklas fiets ontvangt door deze rechtstreeks aan de dealer of aan huis of kantoor te bezorgen. En áls er een keer iets is met je fiets dan lossen we dat gewoon op.

Voor meer informatie neem een kijkje op de Brikbikes site!

Wil je een kijkje nemen in onze voorraad fietsen klik dan op deze link