Disclaimer

Inhoud van de website

Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Jan de Graaf tweewielers spant zich in om de informatie op deze site zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn, maar geeft hiervoor geen garanties.

Tussentijdse wijzigingen in prijzen, specificaties en uitvoeringen van de vermelde artikelen voorbehouden. Alle vermelde prijzen zijn adviesprijzen in euro’s, inclusief BTW en exclusief eventuele afleveringskosten en milieuheffingskosten bij o.a. e-bike accu’s. Aanbiedingen zijn niet geldig in combinatie met andere acties en bij reeds bestelde producten.

Jan de Graaf tweewielers behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen, met inbegrip van de tekst van deze Disclaimer, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Vrijwaring aansprakelijkheid

Jan de Graaf tweewielers is niet aansprakelijk voor schade ontstaan uit het bezoeken van deze site of uit het afgaan van informatie die op deze site wordt verstrekt. Jan de Graaf tweewielers aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van internetsites waarnaar doorverwezen wordt.

Jan de Graaf tweewielers is niet aansprakelijk voor het niet-beschikbaar zijn van deze site als gevolg van een storing.

BOVAG voorwaarden

U kunt hier de BOVAG voorwaarden downloaden.

Copyright

De inhoud van deze website is bedoeld voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik. Niets van deze site mag, zonder uitdrukkelijke toestemming vooraf, worden gebruikt door derden. Elke vorm van her publicatie van (een deel van) de inhoud van deze site zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Jan de Graaf tweewielers is nadrukkelijk verboden. Alle rechten (waaronder auteursrechten, domeinnamen, merkrechten en andere intellectuele eigendomsrechten) op de inhoud van deze internetsite berusten bij Jan de Graaf tweewielers voorzover deze rechten niet berusten bij derden van wie materiaal beschikbaar is gesteld.

Registratieplicht tweedehands goederen

Fietsenwinkels zijn bij aankoop van tweedehands fietsen verplicht om deze aan de hand van het framenummer te controleren op diefstal en om de klanten om een geldige legitimatie te vragen. De in te ruilen fiets moet geregistreerd worden in de database. Deze regels zijn ingesteld om heling te voorkomen. Zo zijn wij zeker van een veilige inruil en wordt voorkomen dat de nieuwe eigenaar problemen ondervindt.