E-bike accu’s voor jarenlang fietsplezier

Het kan de beste overkomen: u bent onderweg met uw e-bike en uw accu raakt leeg. Niets is er vervelender dan dat! Bij de aanschaf van een e-bike wordt dikwijls niet stilgestaan bij het belang van een goede accu. Bent u op zoek naar een kwalitatief goede accu die past bij uw e-bike? Bij Jan de Graaf Tweewielers uit Vlaardingen kunnen wij u op deskundige wijze informeren over verschillende typen accu’s en het onderhoud daarvan. Met onze ruime verkoopervaring in e-bikes staan wij garant voor jarenlang fietsplezier.

Levensduur accu

In ons klimaat krijgen we te maken met een sterk wisselende omgevingstemperatuur. Dat heeft invloed op de accu van uw e-bike. Te veel kou of vocht heeft nadelige gevolgen voor de prestaties van de accu. Er ontstaat energieverlies en het opladen duurt langer dan gemiddeld. In sommige gevallen kan het zelfs gebeuren dat een accu volledig onbruikbaar wordt. Door goed onderhoud en passende opslag kan een hoop narigheid voorkomen worden. Een afneembare accu kunt dan ook het beste standaard mee naar binnen nemen. In de regel geldt dat u uw accu het beste bij kamertemperatuur kunt bewaren en opladen. In onze winkel verkopen wij daarom afneembare e-bike accu’s tegen voordelige prijzen. Voor niet-afneembare typen verkopen wij covers die voldoende bescherming bieden tegen weersinvloeden. Zo wordt de levensduur van uw accu aanzienlijk verlengd.

Vakbekwaam personeel

Bent u op zoek naar een geschikte accu die bij uw e-bike past? In onze winkel en werkplaats werkt uitsluitend vakbekwaam personeel. Omdat wij gespecialiseerd zijn in e-bikes, kunnen onze mensen u uitgebreid te woord staan. Zij laten aan u ons uitgebreide assortiment e-bikes, accu’s, opladers en accu-covers zien, rekening houdend met uw persoonlijke wensen.

Bezoekt u onze website voor extra informatie of voor het maken van een afspraak. Veilig en verantwoord e-biken in de regio Vlaardingen begint bij Jan de Graaf Tweewielers. U bent van harte welkom!