Eigentijdse e-bikes

Woon je in de omgeving van Vlaardingen en overweeg je de aanschaf van een nieuwe fiets? Denk dan eens aan een e-bike van Jan de Graaf Tweewielers. E-bikes zijn flink in opkomst. Een aantal jaren terug waren het voornamelijk senioren die erop reden; tegenwoordig is de e-bike populair bij mensen van allerlei leeftijden. Het is een perfecte mix van in beweging blijven mét extra ondersteuning, in alle weersomstandigheden. De eigentijdse techniek en vormgeving maken de e-bike tot een geliefde tweewieler. Wij zijn altijd meegegaan in deze ontwikkelingen en bieden intussen een ruime keuze in e-bikes.

E-bikes in diverse soorten en maten

Steeds meer grote fietsfabrikanten produceren e-bikes naast het reguliere aanbod. Je kunt daarbij denken aan Gazelle en Qwic, die bekend staan als topmerken. Wij leveren e-bikes van deze en andere merken in dames-, heren-, of uni-uitvoering. Ga je voor veel of juist wat minder ondersteuning tijdens het fietsen? Voor een e-bike in de frisse kleur Pearl White of toch liever Light Olive Matte? Welk type accu is het meest geschikt voor jouw situatie? Er zijn diverse opties mogelijk, zo is er voor ieder wat wils. Je bent van harte welkom in onze winkel in Vlaardingen. Wij kunnen je dan deskundig advies geven op basis van je persoonlijke wensen.

Onderhoud en reparaties

Bij onze winkel hebben wij een drukbezochte werkplaats waarin wij gebruik maken van de meest geavanceerde technieken. Je kunt je e-bike of accu met een gerust hart bij ons achterlaten voor reparatie, reiniging of ander onderhoud. Wij willen de zorg voor jouw e-bike graag uit handen nemen. Ons personeel is vakbekwaam, wij staan voor efficiënt teamwork. Daarom streven we ernaar om de reparatie aan jouw e-bike binnen één werkdag uitgevoerd te hebben. Check je onze website voor het maken van een afspraak? Graag tot ziens bij Jan de Graaf Tweewielers in Vlaardingen!