Een elektrische scooter, een bewuste keuze

Wilt u Vlaardingen en omgeving gaan verkennen met een eigentijds vervoermiddel? Denkt u dan eens aan de aanschaf van een elektrische scooter. Elektrische scooters kennen veel voordelen ten opzichte van de benzine-variant. Ze veroorzaken geen geluidsoverlast en stoten geen uitlaatgassen uit. Ook niet onbelangrijk: ze zijn relatief licht en wendbaar, u rijdt er zo mee weg. Bij Jan de Graaf Tweewielers zijn wij sinds lange tijd gespecialiseerd in de verkoop en het onderhoud van elektrische scooters. In onze winkel hebben wij verschillende merken in de aanbieding, gloednieuw of als occasion. Interesse? Wij staan voor u klaar met deskundig advies.

Accu en actieradius

De accu is bij ons een belangrijk punt van aandacht als u naar een elektrische scooter komt kijken. Hoe meer vermogen een accu heeft, hoe verder u met uw elektrische scooter kunt rijden. De totale afstand die u kunt rijden met een opgeladen accu wordt ook wel de actieradius genoemd. Er zijn verschillende typen elektrische scooter in omloop. De ene heeft een afneembare accu, de andere juist weer niet. Wij kennen de voordelen van beide soorten en kunnen u daarnaast uitgebreid voorlichten: hoe laadt u een accu op de juiste manier op? Thuis of aan een oplaadpunt? Hoe bewaart u de accu dusdanig dat de levensduur maximaal is? Door deze tips en trucs heeft u een grotere actieradius – en langer rijplezier van uw elektrische scooter. Tip: in onze winkel in Vlaardingen verkopen wij extra onderdelen of leuke gadgets voor uw elektrische scooter.

Reparaties en recycling

Bij onze winkel hebben wij een werkplaats voor onderhoud, reparaties en taxaties van uw elektrische scooter. Uw accu door laten meten behoort ook tot de mogelijkheden. Ons streven is om reparaties binnen een dag tijd uit te voeren. Maakt u daarvoor wel een afspraak, dan kunnen wij binnen ons team efficiënt plannen. U wilt er liever niet aan denken, maar soms loopt uw elektrische scooter ernstige schade op. Het kan gebeuren dat uw scooter na taxatie total loss verklaard wordt. Als u wilt dat uw scooter hergebruikt wordt, kunt u daarvoor bij ons terecht. Wij zijn een inleverpunt voor Scooter Recycling Nederland. Zo krijgen de onderdelen van uw vervoermiddel weer een tweede leven, milieuvriendelijk en duurzaam. Voor meer informatie over reparaties en recycling kunt u onze website raadplegen. Uiteraard zien wij u ook graag verschijnen in onze winkel en werkplaats in Vlaardingen!

Elektrische scooter Vlaardingen

E-bike accu’s VlaardingenE-bike VlaardingenElektrische fiets VlaardingenFietsplan VlaardingenScooter kopen VlaardingenScooter VlaardingenElektrische scooter VlaardingenFietsenmaker VlaardingenFietsenwinkel VlaardingenFietsverzekering Vlaardingen

Elektrische scooter Vlaardingen Elektrische scooter Vlaardingen Elektrische scooter Vlaardingen