Het gemak van FietsFlex
Fietsflex voor elke wens een passende fiets

Lekker onbezorgd fietsen in de natuur, door dorpskernen, langs prachtige vergezichten of door dichte bossen. Of om gemakkelijk en snel naar het werk te gaan, wellicht op een elektrische fiets voor wat extra gemak. Misschien wilt u juist de bestaande paden verlaten om het ruige parcours te kiezen.

Voor elke wens is een passende fiets. Maar wat nu als u op dit moment het geld niet heeft of het even voor iets anders achter de hand wilt houden? Daar is nu een oplossing voor. Door het handige betaalgemak van FietsFlex heeft u direct rijplezier en kunt u gespreid betalen. Daarnaast kunt u te allen tijde extra aflossen wanneer u maar wilt zonder extra kosten, wel zo flexibel. Dat is het gemak van FietsFlex.
Kom ik in aanmerking?
Wilt u weten of u in aanmerking komt voor dit betaalgemak? Dit kan door te bellen naar 085 – 04 38 840 of door het aanvraagformulier in te vullen. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende offerte.

Passende fiets

U kunt het totaalbedrag van uw fiets
met accessoires bij één aanvraag
indienen, wat u maar wenst

Gespreide betaling

Er zijn verschillende looptijden
mogelijk, ook één passend
bij uw situatie

Voor iedereen

Bij FietsFlex kunt u al
terecht voor uw aankoop
vanaf totaal € 500,-

Eerlijk en transparant

FietsFlex heeft een eerlijke en
transparante gespreide betaling
zonder verrassingen achteraf

Het nieuwe scooter leasen

Het nieuwe scooter leasen is een overzichtelijk betaalplan en heldere voorwaarden waarbij vrijheid en eerlijkheid voorop staan! Maandelijks betaal je stukje bij beetje het aankoopbedrag terug.

Of het deel van het aankoopbedrag, als de scooter gedeeltelijk buiten je budget valt. Net wat je wilt. Je rijdt je scooter de showroom uit en weet dat het met de betaling goed komt.