Fietsverzekering

Een fietsverzekering voor zorgeloos fietsen

Uw fiets (e-bike) is een kostbaar bezit. De aanschafprijs is in de meeste gevallen hoger dan bij een gemiddelde fiets. Het gebruik van een goed slot helpt natuurlijk om het diefstalrisico te beperken, maar 100% zekerheid geeft dit niet.

Wilt u niet voor onaangename verrassingen komen te staan? Denkt u dan aan de fietsverzekering van fietsZeker. Deze fietsZekering hebben wij samen met FietsZeker samengesteld. Voor een gering bedrag per maand of per jaar bent u verzekerd van service en onderhoud. Daarnaast bent u ook verzekerd tegen diefstal en schade.

Met onze eigen fietsverzekering hoeft u zich naar keuze van 3 of 5 jaar geen zorgen meer te maken over diefstal van uw fiets.
Met onze uitgebreide casco plus verzekering is ook beschadiging van uw fiets meeverzekerd. Ook gebruikte fietsen kunt u verzekeren. De Jan de Graaf tweewieler verzekering is samengesteld met FietsZeker

De voordelen van een casco plus verzekering:

√ 5 jaar lang verzekerd voor een eenmalige premie;
√ uw fiets behoud 5 jaar lang zijn nieuw waarde;
√ 5 jaar garantie op accu en motor;
√ eerst jaar is de 1e, 2e en 3e servicebeurt volledig gratis;
√ Gratis pechhulp.

U bent ook van harte welkom in onze winkel. Jan de Graaf Tweewielers in Vlaardingen staat garant voor totale ontzorging rondom uw e-bike. Van de aankoop tot verzekering tot onderhoud: wij regelen het voor u!