Peugeot-Django-Sweet-colection

Peugeot Django Sweet Collection

<

De Peugeot Django Sweet is verkrijgbaar in de volgende 4 exclusieve kleuren

Django Pistachio

Peugeot-Django-Sweet-Pistachio
De Peugeot Django Pistachio doet je direct verlangen naar een uitstapje naar de kust of naar een heerlijke picknick in het bos. De vrijheid om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Geïnspireerd door het verleden heeft Peugeot Scooters het echte retro gevoel weten terug te brengen in deze Django.

Django Matt Grey

Peugeot-Django-Sweet-Matt-GreyDe Django Matt Grey laat geen misverstand bestaan over zijn ambities en sterke karakter. Door zijn sportieve en strakke design overtuigt de Django Matt grey direct. Naast zijn prachtige design is deze retro scooter tevens uitgerust met de nieuwste technieken. Geïnspireerd door het verleden heeft Peugeot Scooters het echte retro gevoel weten terug te brengen in deze Peugeot Django.

Django Milky White

Peugeot-Django-Sweet-Milky-WhiteDe Peugeot Django Milky White doet je direct verlangen naar een uitstapje naar de kust of naar een heerlijke picknick in het bos. De vrijheid om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Geïnspireerd door het verleden heeft Peugeot Scooters het echte retro gevoel weten terug te brengen in deze Django.

Django Deep Pink

Peugeot-Django-Sweet-Deep-Pink-De Django Deep Pink met zijn onweerstaanbare vijftiger-jaren-sepia stijl uitvoering brengt je terug in de tijd. Geïnspireerd door het verleden heeft Peugeot Scooters het echte retro gevoel weten terug te brengen in deze Django. De Django Deep Pink valt op door zijn vrolijke kleur, unieke stijl en dat maakt hem volgens vele zo mooi.

Nu verkrijgbaar de 4 exclusieve kleuren van Peugeot Django.