maak een proefrit

Een fiets moet goed bij u passen. Qua framemaat, wielmaat, kleur, manier van fietsen, gevoel en nog veel meer. Bij Jan de Graaf tweewielers kunt u altijd vrijblijvend langskomen voor een proefrit. Zo krijgt u een beter inzicht van de fiets en kan u een juiste keuze maken. Als u vragen heeft over de fiets, op technisch gebied kunnen we u voorzien van onze vakkundige kennis.

Plan je proefrit >

Stadsfietsen

Soepel door de stad fietsen of ontspannen naar het werk? Stadsfietsen zijn perfect voor dagelijks gebruik. Praktisch, stevig, onderhoudsarm door de dichte kettingkast en met 0 tot 8 versnellingen. Betrouwbare fietsen voor dames en heren die tegen een stootje kunnen. Ook sportieve stadsfietsen staan garant voor gemak en plezier. Ideaal om lekker uit te waaien.

Elektrische fietsen

Jan de Graaf tweewielers heeft moderne elektrische fietsen voor dames en heren, in verschillende prijsklassen en van de bekende top merken. Keuze uit drie posities een voor, achter of midden motor. Met derailleurversnelling (= met open kettingkast) of naafversnelling (= met gesloten kettingkast), sportief of comfortabel, alles is mogelijk. Bij enkele modellen kun je zelfs je accucapaciteit kiezen en dus de actieradius. Ook heb je de keuze uit meerdere technologieën.

kinderfietsen

Een jongensfiets moet betrouwbaar en veilig zijn; én tegen een stootje kunnen. Daarnaast telt het uiterlijk van de fiets natuurlijk ook mee. Cool en stoer is voor jongensfietsen dan ook het uitgangspunt. Let op: een fiets 'op de groei' kopen is onveilig voor uw kind. Jan de Graaf tweewielers kan u helpen de juiste maat kinderfiets te bepalen.